توضیحات : در این کتاب طرز تهیه پنجاه نوع سس آموزش داده شده است
فهرست کتاب : سس سیر – سس خردل – سس آب مرغ – سس سفید نارگیل – سس پرتقال – سس قارچ – سس انار – سس انار و چوقاق – سس چهار مغز – سس بال مرغ – سس عربی – سس کچاپ زنجبیل – سس ماکارونی ایتالیایی – سس گرم آبگوشت – سس قرمز آناناس – سس کدو سبز – سس سالاد – سس برای خوابانیدن گوشت – سس جوجه کباب – سس اردک – سس همبرگر – سس راویولی – سس مایونز – سس هلندی – سس کچاپ – سس پیتزا – سس ماست رژیمی – سس ماست و کاری – سس گوجه فرنگی – سس نارنج – سس مایونز رنگی – سس خامه – سس گوجه فرنگی با سبزیجات – سس گوجه فرنگی تازه – سس خامه با زرده تخم مرغ – سس فرانسوی – سس سرکه – سس سوپ – سس ماهی – سس خیارشور – سس کچاپ با خامه
تعداد صفحه : 60
فرمت : zip
حجم : 1.14 مگابایت
رمز : ندارد
در سایت ما ، شما میتوانید تنها با پرداخت 30000 تومان این کتاب ارزشمند را دانلود بفرمایید.
پس از پرداخت ، لینک دانلود برای شما نمایش داده خواهد شد و همچنین به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد.